Home     Blumenberg dompelbad 110x77x100cm
Blumenberg dompelbad 110x77x100cm

Blumenberg dompelbad 110x77x100cm


Gratis verzending



1386.00

€ 1174.40
Hygiëne verzegeling*


Artikelcode: 0556MP

Blumenberg dompelbad 110x77x100cm


  • Productinformatie

Blumenberg dompelbad 110x77x100cm


Dompeltonnen of afkoelbaden zijn gemaakt van ambachtelijk vervaardigd Kambala hout. Kambala is een weerbestendige houtsoort uit het westen van Afrika. Versgeschaafd is het mildste Kambalahout soms zelfs goudgeel. Maar door zonlicht (UV) wordt al het Kambala na verloop van jaren chocoladebruin.

Onze dompeltonnen of afkoelbaden zijn voor privé en professioneel gebruik. De baden zijn geschikt voor koud en warm water en kunnen behandeld worden met een verzegeling waardoor de baden vocht en UV bestendig zijn. De binnenzijde van deze baden kunt u laten behandelen met een blauwe coating voor extra hygiënische verzegeling, of een blank transparante lak. Hierdoor hebben de baden ook nog eens langere levensduur.

..Gratis met blank transparante of blauwe hygiëne verzegeling..

Standaard wordt dit bad geleverd met een rvs pijp op de afvoer zodat het water constant kan blijven lopen (zie afbeelding). Het is ook mogelijk dit bad met een 'klik open/klik dicht' (zie blauwe afbeelding) afvoer te bestellen. Ook wordt het afgebeelde houten trapje en een zitplank aan de binnenzijde van het bad bijgeleverd.

Voor professioneel gebruik kunnen deze baden op aanvraag worden voorzien van een buitenliggende wateroverloop zodat het water constant kan worden ververst.

Deze baden worden GRATIS verzonden..

Neem voor meerdere opties en mogelijkheden contact op met onze verkoopafdeling via onderstaande gegevens.