Home     EOS Econ D2 saunabesturing
EOS Econ D2 saunabesturing

EOS Econ D2 saunabesturing


Droge sauna, privégebruik298.20

€ 275.00

Op voorraad


Artikelcode: 0654MP

EOS Econ D2 saunabesturing


  • Productinformatie
  • Adviesproducten

 

EOS Econ D2 saunabesturing, voor privégebruik bij een droge/Finse sauna


Deze saunabesturing is ook geschikt voor Harvia saunakachels

De EOS Econ D2 is een elektronisch besturingt voor saunakachels tot 9 kW. De bediening is in combinatie met een EOS LSG schakelkast uit te breiden naar een maximaal vermogen van 18 kW. De temperatuur van de sauna is middels deze bediening instelbaar tussen 40°C en 115°C. De bediening wordt geleverd inclusief een temperatuursensor met een kabel van 2 meter. Verlichting (max. 100W) is te schakelen op dit bedieningpaneel (aan/uit).

De Econ D2 van EOS is bedoeld voor privégebruik. Het apparaat is voorzien van een klok, kinderslot, een maximale schakeltijd van 6 of 12 uur en een ‘lifeguard’ functie. Deze lifeguard functie biedt de mogelijkheid om een begrenzing op de bediening te zetten van een aangepaste tijd. Mocht er onverhoopt iets gebeuren in de sauna, dan valt de sauna binnen een ingestelde tijd uit.

Eenvoudig te bedienen via een groot LCD display voor tijden, instellingen en functies. De instellingen zijn altijd zichtbaar tijdens het gebruik. De bediening is in meerdere talen instelbaar, ook in het Nederlands. De montage van de bediening kan op de wand, maar ook half in de wand.

Model D2


Lengte mm 250


Hoogte mm 220


Diepte mm 58


Gewicht kg 1.0


Temperatuur min-max °C 30-115


Max tempratuur °C 142


Vermogen oven max kW 9 Uit te breiden naar 18 kW met een LSG09
Instelbare tijdsduur uur 6 of 12