Home     EOS Econ D3 saunabesturing
EOS Econ D3 saunabesturing

EOS Econ D3 saunabesturing


Droge sauna, professioneel gebruik349.80

€ 310.00

Artikelcode: 0673MP

EOS Econ D3 saunabesturing


  • Productinformatie
  • AdviesproductenEOS Econ D3 saunabesturing, voor professioneel gebruik bij een droge/Finse sauna


Deze saunabesturing is ook geschikt voor Harvia saunakachels

De EOS Econ D3 is een professionele saunabesturing voor saunakachels tot 9 kW. De bediening is in combinatie met een EOS LSG schakelkast uit te breiden naar een vermogen van 18 kW. De temperatuur van de sauna is middels deze bediening instelbaar tussen 40°C en 115°C. De bediening wordt geleverd inclusief een temperatuursensor met een kabel van 2 meter en is uit te breiden met een tweede temperatuursensor. Verlichting (max. 100W) is te schakelen op dit bedieningpaneel (aan/uit).

De Econ D3 van EOS is bedoeld voor professioneel gebruik. Het apparaat is voorzien van een klok, kinderslot en een maximale schakeltijd van 6 uur, 12 uur of oneindig en een ‘lifeguard’ functie. Deze lifeguard functie biedt de mogelijkheid om een begrenzing om de bediening te zetten van een aangepaste tijd. Mocht er onverhoopt iets gebeuren in de sauna, dan valt de sauna binnen een ingestelde tijd uit.

Eenvoudig te bedienen via een groot LCD display voor tijden, instellingen en functies. De instellingen zijn altijd zichtbaar tijdens het gebruik. De bediening is in meerdere talen instelbaar, ook in het Nederlands. De montage van de bediening kan op de wand, maar ook half in de wand.

Model D3


Lengte mm 250


Hoogte mm 220


Diepte mm 58


Gewicht kg 1.0


Temperatuur min-max °C 30-115


Max temperatuur °C 142


Vermogen oven max kW 9 Uit te breiden naar 18 kW met een LSG09
Instelbare tijdsduur uur 6, 12 of oneindig


Voor het aansluiten van uw saunakachel moet u hittebestendige siliconenkabel gebruiken